SIVUN PERUSTIEDOT: Tällä sivulla on termejä, jotka liittyvät pokémonien tiloihin ja tilanmuutoksiin. Kategoriaan kuuluvat kaikki termit ja fraasit, jotka kuvaavat pokémonin tilaa tai tilanmuutosta taistelussa tai taistelun ulkopuolella.

PIKAOHJE SIVUN KÄYTTÖÖN: Sivulla voit tarkastella termisuomennoksia ja -määritelmiä painamalla termilaatikkoa. Voit myös lisätä termeille suomennoksia ja määritelmiä painamalla “Lisää uusi”-painiketta temrilaatikkojen pohjalla. Pääset antamaan palautetta suomennoksille ja määritelmille painamalla englanninkielistä termiä, mikä vie sinut termin omalle sivulle.

SIVUN YKSITYISKOHTAISET KÄYTTÖOHJEET:

Tarkastele termien suomennoksia ja määritelmiä:  Voit tarkastella termien suomennoksia ja määritelmiä painamalla niiden termilaatikkoa. Termilaatikossa näet myös perustiedot suomennosten ja määritelmien palautteesta. Yksityiskohtaiset tiedot näet painamalla englanninkielistä termiä.

Lisää suomennos tai määritelmä: Jos haluat lisätä termille suomennoksen tai määritelmän, avaa haluamasi termin termilaatikko ja paina “lisää uusi”-painiketta termilaatikon pohjassa. Voit myös mennä termin sivulle painamalla englanninkielistä termiä ja painaa sitten “Lisää uusi”-painiketta sivun vasemmassa alakulmassa. Voit lisätä termille suomennoksen, määritelmän tai molemmat. HUOM! Joidenkin suomennoksen vieressä on “virallisesta lähteestä”-merkki, mutta voit silti ehdottaa termille vaihtoehtoista suomennosta. Virallinen käännös ei aina välttämättä ole  paras käännös.

Anna palautetta suomennokselle tai määritelmälle: Jos haluat antaa termisuomennoksille tai -määritelmille palautetta, mene termin sivulle painamalla englanninkielistä termiä. Sivulla voit antaa suomennoksille ja määritelmille tykkäyksiä painamalla peukkuja. Voit myös antaa sanallista palautetta painamalla puhekuplaaa. Voit valita niin monta sanallisen palautteen vaihtehtoa kuin haluat.

asleep


 • unessa

  "Pokemonin olotila, missä se ei pysty suorittamaan hyökkäystä."

burned


 • Palava

  "Erikoistila, jonka takia pokémon ottaa vähän vahinkoa vuorojen välissä. Tämän erikoistilan voi saada tietyistä tulityypin hyökkäyksistä."

 • Palovamma

  "Pokemonin haitallinen tila, joka aiheuttaa vahinkoa vuoron jälkeen."

confused


 • hämmentynyt

  "Pokemonin olotila, missä Pokemon saattaa aiheuttaa vahinkoa itselleen vastustajan sijaan."

frozen


 • jäätynyt

  "Pokemon on jäätynyt, eikä pysty toimimaan. Pokemon sulaa jos siihen isketään tulityypin liikkeellä."

paralyzed


 • Halvaantunut

 • halvaantunut

  "Pokemonin olotila, missä Pokemon saattaa menettää kykynsä iskeä vuorolla. Halvaantunut olotila myös laskee Pokemoninsa nopeutta."

poisoned


 • Myrkytetty

 • myrkytetty

  "Pokemonin olotila, missä Pokemon menettää vuorojen päätteeksi osan voimapisteistään."

Pokérus


 • "Harvinainen tarttuva sairaus, joka aiheuttaa Pokemonin keräämään kaksinkertaisen määrän EVitä otellessaan. Kyseinen sairaus ei aiheuta Pokemonissa haittavaikutuksia."

 • Poke-rutto

Ladataan lisää..

Sivun loppu. Kaikki termit ovat näkyvissä.

Sivun loppu. Kaikki termit ovat näkyvissä.